ΗΧΟΣ


MusicPlaylistView Profile
Create a playlist at MixPod.com

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

To whom it may concern...


Παλαιά αντικείμενα και αντίγραφα μουσείων σε χαμηλές τιμές

«Το έλα να δεις» θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Τουλάχιστον αυτό υπόσχεται η γνωστή παρέα των πέντε γκαλερί- παλαιοπωλείων που ξαναχτυπά. Άνοιξε αποθήκες, ξετρύπωσε θησαυρούς και θα τους βγάλει στους πάγκους σε τιμές από 0,99 ευρώ! Ασημικά, πορσελάνες, κεντήματα και μπιζού, μικροέπιπλα, αφίσες και κεραμικά, όπλα και φωτιστικά θα απλωθούν στον χώρο της οικοδέσποινας Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Αγαθοδαίμονος 97 και Ορέστου 1, τηλ. 210-3414.214) το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 18.00. Όσοι δεν προλάβουν όσα βγάζουν από τα σεντούκια τους οι Αntiqua (Α. Γιαννούκου- Ι. Κουνέλης), Απόστολος Αργυριάδης, Άγγελος Βλαστάρης, Μαρτίνος και η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή τις ίδιες ώρες, με ανανεωμένο στοκ.

Θησαυρούς με έκπτωση 40%-50% όμως θα βρουν το τριήμερο 19-21 Μαρτίου και όσοι φθάσουν ώς το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22). Το καθιερωμένο μπαζάρ που φέτος συμπληρώνει πέντε χρόνια και δεν πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα, τελικώς θα γίνει τώρα.

Ξύλινα παιχνίδια, κούκλες από πεπιεσμένο χαρτί, παζλ, χειροποίητα κοσμήματα, φουλάρια, αντίγραφα αρχαιοτήτων, πολύτιμα λευκώματα, πρόσφατες εκδόσεις και περιοδικά φέρνουν στο παζάρι το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων- Ελληνικό Τμήμα (ΙCΟΜ), το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης, το Μουσείο Μπενάκη, η Χριστιανική Αρχαιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου και το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Το παζάρι στο Βυζαντινό Μουσείο θα λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο 10.00- 20.00 και την Κυριακή έως τις 17.00.

Πανηγύρι στήνει το Κολλέγιο Αθηνών- Ψυχικού (Σ. Δέλτα 15 Ψυχικό, τηλ. 210-6798.100) Παρασκευή με Κυριακή με πρωτοβουλία των μαθητών των τελευταίων τάξεων του Λυκείου για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών. Πλούσιοι μπουφέδες με λιχουδιές και εκδηλώσεις με μουσική και χορό υπόσχονται την Παρασκευή και το Σάββατο ως τα μεσάνυχτα και την Κυριακή από τις 9.00 έως τις 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: